Welkom
PURA ART #54 LOLLY (04-10-2022)
De uitslag is eindelijk hier...
Lees meer >>
WLKM #22 Zomer
12-05-2022
Beste Holo,

Na een lange tijd wachten staat Welkomstkamer Van De Maand nu als nieuwe bouw competitie. De bedoeling is om elke maand een nieuwe startersruimte te hebben voor Holoworld. Na al die achtergronden is het nu wel genoeg geweest zodat andere Holo's ook de kans hebben om een startersruimte te krijgen. Elke maand zal er vanaf vandaag een nieuwe startersruimte komen en wie weet word het wel jou kamer. De bedoeling is vrij simpel, je moet een kamer maken voor elke Holo-speler maar er staan zeker regels op de competitie om te winnen moet je ze allemaal volgen en zo goed mogelijk bouwen.

Hoe kan je deelnemen

Het is heel makkelijk je hoeft enkel je kamer te selecteren als kamernaam: WLKM #22 om deel te nemen zorg dat je geen fouten maakt zodat ik de kamer makkelijk kan vinden. Eventueel als je niet zeker bent dat het klopt zoek je bij Kamers --> Selectie;Kamernaam --> WLKM #21 om te zien als je kamer wel gezocht kan worden.

Regels

Op de meeste competities staan er toch een aantal regels op het spel. Er word ervoor gezorgd dat het eerlijk word gedaan, vals spelen word niet geaccepteerd.

-De kamer moet minimaal 20-30 Holo's binnen krijgen.
-De kamer mag maar maximaal 350 tegels bevatten.
-Je mag geen kamers nakken/dupliceren/ideetjes stelen van elkaar.
-Je mag maar één kamer maken per persoon/account; dubbel accounts niet toegestaan.
-Je kamer moet zitplaatsen hebben eventueel een bar als je dorst hebt.
-Je kamer mag niet te veel wired bevatten; vaak krijg je lag erdoor.
-Je kamer moet structuur hebben.
-Je kamer moet gezellig zijn.

Sluit je kamer zodra je erin werkt om ideetjes te verbergen, er word niet direct naar gekeken wie iets na aan het bouwen is of niet dat is je eigen risico.

Katsuyah je won 150 Diamanten + 15 PuntenDe volgende uitslag bevind zich plaats op 7.06.2022.

Veel succes,
-Odom, Hotel Eigenaar
Copyright © Holoworld 2018-2022.