Welkom
Vlammen Shop (23-06-2022)
Wat leuk toch!
Lees meer >>
Radio Team
Dj Beheerder
De Dj beheerders zijn de leidinggevende functies binnen HoloFM. Zij zorgen ervoor dat er kwaliteit word geleverd op HoloFM en letten hier nauwkeurig op. Tevens zorgen zij er ook voor dat de Deejays binnen HoloFM worden opgeleid tot volwaardig DJ.

Hoofd Dj
De Hoofd Deejays zijn de leidinggevende functies binnen HoloFM. Zij zorgen ervoor dat er kwaliteit word geleverd op HoloFM en letten hier nauwkeurig op. Tevens zorgen zij er ook voor dat de Deejays binnen HoloFM worden opgeleid tot volwaardig DJ.

Vaste Dj
Een Vaste DJ heeft zich genoeg bewezen binnen HoloFM om deze titel te dragen, de Vaste Deejays zijn ook te herkennen in het hotel door hun "DJ-badge". Zij draaien dagelijks voor jou om jou dag een stuk leuker te maken met de beste muziek.

Dj
Deze Deejays zijn HoloFM binnengekomen door middel van sollicitatieronde. Hun krijgen 3 weken de tijd om zich te bewijzen. Samen het hun Hoofd DJ gaan ze een process in om opgeleid te worden.

Proef Dj
Deze Deejays hebben zich genoeg bewezen om door te stromen naar Proef DJ, desondanks zijn ze nog wel in opleiding en moeten ze nog veel leren om zich Vaste DJ te gaan noemen.

Vormgever
De vormgever staat in als de stem van de radio, hij creeƫrt niet alleen met zijn stem maar ook met andere materialen om de radio vorm te geven. De Deejay vult dit daarna op met zijn haar stem.
Dj's
De Dj's verschijnen vanzelf op deze plek wanneer ze er zijn. Op dit moment zijn ze er nog niet, nog even geduld dus!
Copyright © Holoworld 2018-2022.